Humán Termográfia

Humán Termográfia

Ára: 20.000 Ft

A Humán Termogáfiás Vizsgálat legnagyobb előnye, hogy az egész szervezetet egyben veszi górcső alá, és az egymástól látszólag távoli szervek ok-okozati összefüggéseire is rávilágít. Például szívtáji panaszok hátterében gyakran igazol a vizsgálat reumatológiai problémát, bizonytalan rosszullétek hátterében gócos gyulladást, fejfájás hátterében szemészeti eltérést. Van aki hasi fájdalmak miatt kerül a rendelésre és kiderül, hogy gerinc problémái felelnek panaszaiért, de találtak már térdfájdalom hátterében fogászati gócot, végtag fájdalom hátterében évtizedekkel ezelőtti áramütést, sőt, bizonytalan rosszullétek hátterében vitamin túladagolást is. A kóros elhízás hormonális okának kutatásában is nagy segítségünkre van a Humán Termográfia, ugyanis az anyagcsere egyik meghatározó hormon termelő szerve, a pajzsmirigy kitűnően vizsgálható az eljárással. A vizsgálatra érkezők sokszor nem is tulajdonítanak jelentőséget bizonyos tüneteknek, de amikor a vizsgálat közben rákérdeznek azokra, összeáll a kép. A vizsgálat közben semmilyen káros sugárzás nem éri a szervezetet, így a test valamennyi régiójáról veszély nélkül kaphatunk tájékoztatást.

A Humán Termográfia NEM AZONOS A HŐTÉRKÉPES VIZSGÁLATTAL, itt a szervezetünkről másodpercenként 50 nagy érzékenységű felvétel készül, ezért alkalmas a módszer a szervezet működésének érzékeny megfigyelésére.

A vizsgálati eredményeket azután házon belül laboratóriumi háttérrel, ultrahang készülékkel tovább tudjuk vizsgálni; vagy a rendelőnkben működő számos egyéb szakrendelésen pontosíthatjuk a diagnózist. A Humán Termográfiás szakrendelésünkön eddig elvégzett sok ezer ilyen vizsgálat bizonyítja, a vizsgálóeljárás jól kiegészíti az általánosan használt, egyéb orvosi diagnosztikai módszereket.

A pozitív tapasztalatokat követően az Egészségügyi Minisztérium a vizsgálatot az orvosi diagnosztikai eljárások közé sorolta. Az időszakonként elvégzett szűréssel, annak nagyfokú érzékenysége miatt korábban fény derülhet problémánkra, annak okára, ezáltal nagyobb eséllyel kerülhetők el az életkilátást rontó betegségek.

Tőlünk nyugatabbra, a mindennapi háziorvosi gyakorlatban alkalmazott eljárást nálunk még csak néhány központban végzik. Kelet Magyarországon a Debreceni Lézer Magánrendelőben működik Humán Termográfiás szakrendelés, ahol bejelentkezés alapján bárki kérheti a vizsgálat elvégzését.