Bemutatkozás

Orvosi magánrendelés, varázslás nélkül. Tizenegy éves a Lézer Magánrendelő.

A Lézer Magánrendelő létrehozásakor olyan orvosi szolgáltatásokat kívántunk Kelet-Magyarországra hozni, melyek a régióban eddig nem voltak elérhetők. Emberséges légkör, a legmagasabb szakmai színvonal, megfizethető árak. Ezek voltak a fő szempontok a rendelő kialakításakor. Az orvosok és a segítő személyzet toborzása felkéréssel történt. Így mindenki, aki a rendelőben dolgozik szigorú szakmai és emberi szempontok alapján lett kiválasztva, ami a szakrendelésekre érkezve érződik is. Szerettünk volna olyan légkört teremteni, ahol az emberek úgy érzik, nem is orvosi rendelőben vannak, itt az orvos is ugyanolyan ember, mint a beteg.

Amire biztosan számíthat, az ide betérő: azt fogja kapni, amiért jött. Kizárólag olyan diagnosztikai eljárásokat alkalmazunk, melyek tudományosan megalapozottak, és szakmailag elfogadottak; az elvégzett kezelések hatása pedig ellenőrizhető, kézzel fogható. Nem forgalmazunk gyógyászati eszközöket, táplálék kiegészítőket, anti-oxidánsokat, csodaszereket. Nincs központi beteg nyilvántartásunk, így aki a valamely rendelésünkre ellátogat, biztos lehet abban, hogy panaszai rajta és a vizsgálatot (vagy beavatkozást) végző orvoson kívül más tudomására nem jutnak.

A régióban először itt nyílik lehetőség arra, hogy visszereinket műtét nélkül gyógyíttassuk, vagy megszabaduljunk tetoválásainktól. Az alkalmazott lézereknek köszönhetően a rendelőben fülfelszúrás elkerülésével kezeltethetjük középfül-gyulladásunkat, bőrgyógyász keze alatt végeztethetünk végleges szőrtelenítést. Reumatológiai fájdalmainkat lézer-kezeléssel enyhíthetik. A neurológiai, urológiai magánrendelésen az elérhető legjobb felbontású ultrahang készüléket használják. A páciensek kérhetnek termográfiás egész-test állapotfelmérést, melyre egyébként az ország legtávolabbi pontjáról is érkeznek jelentkezők, tesztelhetik szív koszorú-ereik állapotát, a legjobb áron kérhetnek 4 dimenziós felvételt születendő gyermekükről, vagy igényelhetnek üzemorvosi ellátást.

Bőrsebészeti szakrendelésünkön a konzultációért nem számolunk föl díjat.
A bőrgyógyászati szakrendelésen rendelkezésre áll egy anyajegy megfigyelő és elemző berendezés, mely a bőrrák megelőzésében nyújt hatékony segítséget. Saját kérésre lehet fölhelyezni 24 órás EKG és vérnyomás megfigyelő készüléket. A szakrendelésen végeznek hasi ultrahangvizsgálatot, és lehetőség nyílik a nyaki verőerek beszűkülésének ultrahangos mérésére is. A jelentkezők a lézeres bőrsebészeti rendelésen vértelen úton szabadulhatnak meg zavaró bőrproblémáinktól. Természetesen lehetőség van szövettani vizsgálatra is. Népszerű továbbá a vérvétel útján történő tumor-szűrés és az egyéb laborvizsgálatok saját kérésre történő elvégzése.

Olcsóbban
A rendelő üzletpolitikája, hogy kimagasló szakmai színvonal biztosítása mellett is bárki számára elérhetővé tegye a szolgáltatásokat.

Gyermekeken segítenek
Dr. Csordás TiborA Lézer Magánrendelő a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar megyei szervezetével együttműködésben folytatja tevékenységét. Aki a rendelő valamely szolgáltatását igénybe vette eddig bármikor, részvételével segítséget nyújtott annak a több mint 1000 rászoruló, illetve fogyatékos gyermeknek, aki e segítség nélkül nem kapott volna karácsonyi ajándékot, nem juthatott volna el nyaralni a családja anyagi helyzete miatt. További közel ötszáz olyan gyermek élelmezéséhez járult hozzá a rendelő az elmúlt években, akik szegénységük miatt legtöbbször csak az iskolában kapnak enni. – Biztosan szívmelengető érzés annak aki a Lézerben ellenőrizteti anyajegyeit egy külföldi nyaralás előtt, hogy a vizsgálaton való részvételével egy élménnyel többet ajándékoz egy kis fogyatékos gyermeknek. A Magyar Vöröskereszt a Vöröskereszt Világnapja alkalmából rendezett megemlékezésen a Lézer Magánrendelőnek ítélte az „Év támogatója” címet, a rendelő 2012 évi tevékenységének elismerése jeléük. A díjat a rendelő igazgatója, Dr. Csordás Tibor vette át.