Néma vesekövek

2013. április. 2.

Néma vesekövekNem beszélünk róla, de az 50 feletti férfiak jelentős százaléka küzd vizelési problémával, melynek hátterében prosztata gyulladás, vagy akár tumoros megbetegedés is állhat.

Szintén gyakori urológiai probléma a merevedési zavar, mely miatt nem szívesen fordulunk orvoshoz. Pedig az esetek jelentős részében a probléma orvosolható. Küzdhetünk visszatérő felfázással. Lehet vesekövünk úgy, hogy nem is tudunk róla, és csak akkor szerzünk róla tudomást, amikor az a legváratlanabb helyzetben, a legrosszabbkor okoz komoly bajt. A vesék, a húgyhólyag, a prosztata megbetegedéseinek teljes körű kivizsgálására már saját kérésre is sor kerülhet. A Lézer Magánrendelő Urológiai szakrendelésén 10000Ft-ért a következő szolgáltatást kapjuk:

Vizelet vizsgálat, vese ultrahang vizsgálat, a herék ultrahangos vizsgálata, urológiai szakorvosi vizsgálat, tanácsadás, szükség esetén gyógyszer felírása. Szintén saját kérésre végeztethető a prosztata rosszindulatú karcinómájának kizárására irányuló vérvizsgálat.